ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
پرتقال یکی از قدیمی ترین میوه هایی است که بشر از آن استفاده می کرده است و در حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده است .
خوردن پرتقال کلسترول را پائین می آورد .
پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است .پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .پرتقال خون را تمیز می کند .البته فواید پرتقال به همین جا خلاصه نمی شود بلکه پوست پرتقال هم مفید است. پوست پرتقال حاوی مقادیر زیادی پکتین می باشد. پکتین نوعی کربوهیدرات می باشد که بطور طبیعی در میوه ها وجود دارد و دارای خاصیت ژل مانند بوده و از این خاصیت در تهیه انواع مرباها و ژله ها استفاده می کنند(با حرارت دادن ژله مانند می شود). بنابر گفته کارشناسان مصرف پکتین، به سلامت روده ها و همچنین رشد باکتری های مفید در بدن کمک می کند؛ از طرفی پکتین از چسبیدن میکروبهای بیماریزا به روده و رشد آنها جلوگیری می کند.